Løsninger

Problemfritt

RealCom har et egenutviklet programmeringsverktøy for utvikling av løsninger for våre kunder. Løsningene blir skreddersydd for full kontroll i produksjon, lager og transport. De varsler om problemer som til en hver tid kan oppstå – og foreslår tiltak FØR problemet har oppstått.

Det betyr at beslutningsgrunnlaget fra produksjon, lager og transport hele tiden gir ledelsen mulighet til å treffe riktige tiltak innen bemanning og drift. Så langt har vi levert programvareløsninger for bryggerier/tapperier, næringsmiddelselskaper og avistrykkerier, men de kan enkelt tilpasses en hver bransje innen logistikk/lean. Løsningene kan også enkelt tilpasses et hvert system.

 

For bryggerier og tapperier har vi en skreddersydd løsning for produksjon, lager og logistikk.

Løsningen henter informasjon fra flere eksterne kilder og sikrer fullstendig kontroll på produksjon, lager, paller, ordre, utkjøring, lastebiler og varetracking. Ved å koble dataene sammen, gir vi oppdragsgiver en unik mulighet til å ha total oversikt over bedriftens distribusjon, internlogistikk, produksjon, personell og driftskritiske systemer. Dette gir ledelsen en realtime puls på hva som skjer og hva som kan utbedres der og da. Det er bedre å kunne ta avgjørelser basert på kunnskap om hva som skjer, enn hva som har skjedd. For å nå de langsiktige målene er det samtidig viktig å se på historie og progresjon. RealCom har løst og utvikler stadig nye løsninger for Carlsberg og Ringnes, og setter med dette en ny standard for kostnadseffektiv logistikk.

Et bredt spekter av matvarer som skal inn/ut av lager krever både effektiv og korrekt behandling for å opprette en høy kvalitet.  Når man i tillegg skal være ”realtime” og oppdatere databaser på hvilke varer som har kommet inn og blitt tatt ut, krever dette løsninger som både er sikre, effektive og enkle. 

RealCom har utviklet en ny løsning for iPad som tilfredsstiller alt dette. Ved hjelp av digitale temperaturmålere i kombinasjon med vår selvutviklede løsning, kvalitetssikres alle varer inn og ut av lager, som både sikrer og dokumenterer maten. Løsningen benyttes allerede av verdens største leverandør av flymat, Gate Gourmet, som har fått en enkel, sikker og kostnadseffektiv løsning fra RealCom.

Vi har spesialkompentanse innen produksjonsstyring av aviser og ukeblader og har levert en rekke styresystemer til avistrykkerier i Norge, Sverige, Israel og Frankrike.

Sporing

Gir ledelsen en komplett oversikt over papir- og tidsforbruk. Løsningen inneholder følgende standardfunksjoner:

Sporing av aviser fra fals til stacker
Makulaturanalyse
Oversikt over eksemplarer i mellomlager
Analyse av tidsforbruk

 

Pakking og merking

Et universelt stacker styringssystem som passer til alle fabrikater. Systemet inneholder følgende standardfunksjoner:

Produksjonsplanlegging
Import av abonnementsdata
Oppsett av produksjonslinjer
Stackerstyring
Integrert ink-jet adressering i transportøren
Toppark trykking- og pålegging

 

Distribusjon

Komplett styring av pakkeflyten fra stacker til bil. Systemet inneholder følgende standardfunksjoner:

Pakkestyring ved hjelp av scanner og kamera
Utskyting til riktig bil
Login-funksjon for sjåfører
Rampedisplayer
Rapportering
Identifisering av pakker uten strekkode (ocr)